Running Hound - Dog

Marsvinen

Jag har 6 Marsvin 3 Vuxna och 3 "bäbisar" (som inte är bäbisar egentligen men de kommer alltid att vara det för mig)


Nasse:
En svart/vit/lite brun herre pappa köpt 2010 tillsammans med Frasse. Nasse är pappa till Elsa, Selma och King. Han är väldigt "manlig" av sig och är inte speciellt gillande av andra marsvin förutom sin kompis Frasse.
Frasse: Brun/svart kille. Keligast av hela gänget. Älskar att sitta på axeln och mysa. Somnar också i famnen. Världens goaste kille helt enkelt. Han gillar de andra marsvinen också. Bor med sin kompis Nasse


Rosie:
En vit/gråbrun liten dam. Hon flyttade hit hösten -10 och är mamma till Elsa, Selma och King. Otroligt gosig dam men säger gärna till om det inte passar damen.


Selma: "lillasyster Marsvin" Född: 23/12-10. Hon var minst när hon föddes, men har alltid varit den som har haft mest energi och varit busigast. Hon äter också som en häst så nu har hon växt om sin lilla mamma Rosie men är inte lika stor som pappa Nasse, fast hon är identisk med sin far.


King: Brunsvart kille. Född 23/12-10Enda Killen i syskonskaran. jag tycker att han är den som är mest mogen av sina syskon antagligen för att han bor själv då han inte kunde komma överens med sin pappa. Men de andra marsvinen bor aldeles intill så ensam är han inte.
Elsa: vit/brun/svart tjej. Född 23/12-10 Hon har alltid varit den knubbigaste av dem alla även om hennes bror vägde mer än henne men hon var och är en vit liten boll och även hon har vuxit ifrån sin mamma Rosie.
Postat av: Isabell - Mode & Vardag

Vilka söta! :)

2012-05-29, 18:11:08 - URL: http://isabells.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

© på alla bilder och texter.