Running Hound - Dog

15 augusti 2011

Oj, såg att det var länge sedan jag skrev här. Sedan jag skrev här sist har jag varit med Il Duce på två utställningar: 18 Juni i Hudiksvall där fick han Hp (hederspris), BIR (bäst i ras). Sedan var vi i väg till Alfta i Juli och där gick det också bra: CK (certifikatkvalitet) och reserv-cert.

Men sedan fick Il duce problem med klåda så han slet av en massa päls så jag klippte ner honom så pälsen får växa ut och bli lång och fin igen.

Vi har varit i väg på classic car week i rättvik också. Det var också super kul och il duce var super duktig. Vi träffade en person som hade en portugisisk vattenhund på enäbadet och sedan när vi åkte till siljans camping så fick il duce leka med en portugisisk vattenhund som heter Dodge och var 8 månader :) Det tyckte il duce var jätte kul. Il duce har ju inte så många hundkompisar här omkring men i september ska vi för hoppningsvis börja på vardagslydnad och då träffar il duce många nya kompisar :)

Jag har jobbat på sörgården i sommar med städning och fick förlängt till slutet på november :) Super bra + att jag har mitt jobb på ISS också :) Nu ska jag kolla lite på datorn och sedan ska jag gå och lägga mig. 

© på alla bilder och texter.