Running Hound - Dog

28 Februari 2010 Shutter Island och Min älskade Hundis<3 och Småisarna <3

Idag har jag varit med Angelica och kollat på bio i Sundsvall. Vi kollade på Shutter Island. Den var ganska bra men känner dock att jag vill att den skulle ha ett annorlunda slut. Men det var annars en riktigt spännande film och jag kan rekomendera att den är värd att se om det är någon som funderar på att se den!

Just nu har jag gett mina småisar grönsaker. Och de tycker bäst om broccolin. Mina förra marsvin var alldeles tokiga i gurka men inte dessa små herrar, visst de gillar det, men det är inte det första de tar när det vankas grönsaksmat för där är broccolin nummer i, tätt följt av salladen och sedan kommer nog gurkan och morötterna på delad trea. Just nu är de lite sura på varandra eftersom de vill ha all mat för sig själv. Och har den ena en gurkbit så ska den andra absolut ha den även fast det finns typ 10 andra att välja på. Men det är mina småisar det, mina goa, gulliga älskade Småisar<3

Sedan får vi ju inte glöma min älskade Hundis, världens bästa och söta Hundis <3 Blev så förvånad när jag kom hem från bion och ingen go vovve kommer och möter mig, men det visade sig att hon hade gått upp. För det fanns ju godis och då måste man ju tigga lite :)

Jag måste passa mig för att pussa på Dominga, Frasse och Nasse,
man kan ju få hål i tänderna hur lätt som helst eftersom de är så SÖTA!!!
HAHAHAHA


Dominga <3



Småisarna (Frasse och Nasse)