Running Hound - Dog

18 November 2011

Veckorna bara flyger iväg nu för tiden och snart är det jul och mina marsvins "bäbisar" fyller 1 år den 23 december. Tycker inte alls det var länge sedan som jag tog med Rosie till veterinären för att göra ultraljud och fick se små tassar och och söta små hjärtan som slog <3 . Minns att jag ville att de skulle komma innnan julafton. Men när jag tittade till Rosie på kvällen den 23 och inga bäbisar hade kommit var jag helt säker på att de skulle komma på julafton eller dagarna efter, men halv tolv på natten den 23 december hade alla 3 kommit och de var då pytte små. Nu är de lika stora som sina föräldrar.


Rosie samma kväll som bäbisarna kom <3


Lite läskig bild men såhär ser nyfödda marsvins bäbisar ut <3

Annars händer det ionte så mycket. Il duce och jag går på vardagslydnad vilket han tycker är super kul  jag med så klart) och hans päls växer som bara den och nu har den växt över ögonen på honom. I morgon har jag tänkt att han ska bada och på lördag blir det lite frisering. Han ska bli klippt så som en portugisisk vattenhund ska se ut!

Jag håller också på att bygga en bur till marsvinen. Jag planerar att bli klar med den i helgen!! Hoppas att den blir bra, av det man kan se av den nu så tycker jag att den sser helt ok ut!

I morgon är det fredag igen, tycker att vecka bara består av fredagar! Men det gör inget eftersom fredagar alltid har varit mina favorit dagar och det är de fortfarande!


Il duce i bilen

© på alla bilder och texter.