Running Hound - Dog

19 Februari 2012

Herregud vad dagar och veckor och månader flyger i väg. Jag hinner inte med mig! I dag är det söndag och jag har varit och hälsat på mormor. Har inte gjort så mycket mer än det, spelade tv spel med lilla syster. Själklart har jag varit med Il duce också . Önskar att helgen skulle ha en dag till så man hann med allt som man har planerat på helgerna.

I morgon jobbar jag 7 timmar. Kommer kännas knepigt när jag kommer att endast jobba 1 timme på måndagar och vara helt ledig på torsdagar, om det inte blir så att jag får hoppa in extra någonstans då, vilket jag hopppas på att jag ska få göra.

Längtar till våren och sommaren och alla utställningar som jag har planerat för Il duce. Den första jag har planerat att åka på är den 15 april i Sundsvall. I maj är det ganska lugnt tror jag med utställningar, eventuellt att det kanske blir en inoff. men vi får se. De utställningarna räknas ju inte riktigt utan den gör jag ju bara för att det är kul plus att det är en otroligt bra träning :)

Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva. Får se om det blir något bloggande i morgon.

Just när jag skulle trycka på spara så flyger marsvinens vattenflaska rakt ner i golvet och Il duce som ligger alldeles i närheten flyger upp, som om han blivit stucken av en geting, i min säng och marsvinen springer bakom sitt lilla hus där de sitter bokstavligt talat på hög , även de blev super rädda. Men nu mår alla bra igen :)



Nasse och Frasse när de var bebisar för 2 år sedan
© på alla bilder och texter.