Running Hound - Dog

10 December 2011

Idag har jag nog kunnat sova hela dagen, var så fruktansvärt trött när jag vaknade i morse. Men jag klev upp och duschade och sedan drog Il duce och jag i väg till byn för att promenera.

Var på affären sedan och när jag skulle åka hem igen så krånglade pontiacen och den fick stå på snedden ett tag då den lade av när jag skulle backa. Så il duce och jag tog några rundor på byn innan vi gick till baka till bilen och då startade den. Men om jag någongång får magsår så beror det på två saker: Pontiacen och PasSATEN.

Passaten fick föresten en annan startmotor och gick väldigt bra tills i går då jag skulle åka och jobba. Jag startade den och då startade den helt utan problem och jag gick in en sväng och lät den vara på men när jag skulle åka så hade det kommit lite snö på rutan så jag satte på torkarna och de gick väldigt segt och helt plötsligt dog bilen och blev sten död. Så det blev till att åka mercedes i går morse till jobbet, men det går ju det också.

Nu håller jag på att baka lussebullar och Il duce är uppe i gästrummet och sitter i soffan och kollar genom fönstret och skäller...
Senare ska jag göra knäck och ischoklad om jag orkar.